Dussinet arrangemang i Värnamo lockade nästan 400

2023-04-02 av . Inga kommentarer ».

Avslutning på vårt kommunbesök i Värnamo blev ett seminarium på Vandalorum under temat ”Det uppfinningsrika Småland” – vårt nya stora projekt – med kommunfolk, näringslivsmänniskor och personer från civilsamhället. Lars Alkner, Värnamos kulturchef, höll ihop samtalet. Det var också han som med entusiasm och stor energi organiserat hela besöket. Dessförinnan bjöd ledamöterna på en radda föreläsningar och muntrationer, bland annat i Värnamos nya kulturhus Gummifabriken.

Bilder:

Från seminariet på Vandalorum

Några av ledamöterna samlade i Rutan på Flanaden


Fredrik Modéus om existentiell hälsa

Birgit Carlstén läste Alf Henriksons dråpliga saga i fizzet som rymde till Apladalen – i Apladalen.

Gummifabriken

Lämna en kommentar